Fuchs

FUCHS, 90 yılı aşkın bir süredir neredeyse bütün uygulama alanlarında ve sektörlerde yağ ve özel nitelikli ürünler geliştiren, üreten ve satan Almanya kökenli global bir gruptur. Bünyesinde dünya geneli 58 şirket ve yaklaşık 5.700 çalışanı bulunmaktadır.

 

FUCHS, 90 yılı aşkın bir süredir neredeyse bütün uygulama alanlarında ve sektörlerde yağ ve özel nitelikli ürünler geliştiren, üreten ve satan Almanya kökenli global bir gruptur. Bünyesinde dünya geneli 58 şirket ve yaklaşık 5.700 çalışanı bulunmaktadır.

Opet Fuchs Madeni Yağ San. ve Tic. A.Ş. , OPET Petrolcülük A.Ş. ve Fuchs Petrolub SE şirketlerinin eşit paya sahip ortaklık yapısıyla kurulu, otomotiv ve endüstriyel yağlayıcılar ve oto bakım ürünlerinin üretim, satış ve satış sonrası hizmetlerini gerçekleştiren, konusunda uzman 200’den fazla çalışanı ve tüm Türkiye’de bulunan geniş bayi ağı ile hizmet veren bir sanayi kuruluşudur.

İzmir Aliağa'da üretim tesisine sahip olan OPET FUCHS, yağlayıcı ürünler ve oto bakım ürünlerinin üretimini gerçekleştirmektedir.

Tamamen yağlar ve ilgili özel ürünlere odaklanan FUCHS, bunu 80 yılı aşkın süredir yapıyor. 10.000'den fazla ürünle, şirket müşterilerine katı ulusal ve uluslararası standartları yerine getiren tam kapsamlı yağlar sunar. Ürün portföyü otomotiv ve endüstriyel yağlar, metal işleme sıvıları ve özel uygulamalara yönelik yağlar olarak temel kategorilere ayrılır. Portföy kapsamlı bir teknik ve prosesle ilgili hizmetler serisi ile tamamlanır.

Teknolojik olarak ileri, prosese dönük ve bütüncül yağ çözümleri FUCHS için merkezi bir başarı faktörüdür. Dünya çapında uzman ağı, özel uzmanlık alanlarını hızlı ve verimli bir şekilde kapsayarak global düzeyde müşteri gereksinimlerini karşılar. Yaklaşık on çalışandan biri araştırma ve geliştirme alanında çalışır. Bu yalnızca bir etkinlik ve verimlilik ya da güvenlik ve güvenilirlik meselesi değildir; aynı zamanda yağların ve üretimlerinin imha sürecine kadar sürdürülebilirliği meselesidir.

 


 

Fuchs Ürün Yelpazesi

 

RENOLIT CX-TOM 15 CASSIDA CHAIN OIL 1000
Kalsiyum Sabunlu Gres Gıdaya Uygun Zincir Yağı
RENOLIT EXTREME LOAD 2 RENOLIN HT63
Ağır Hizmet Gresi Zincir Yağı
RENOLIT FLM 0 STABYLAN B 50
Gres Zincir Yağı
RENOLIT LX-OTP 2 CASSIDA CHAIN OIL 150
Lityum Gresi Gıda üretim ve paketleme tesisleri için geliştirilmiş sentetik zincir yağlarıdır.
RENOLIT SO-GFB CASSIDA CHAIN OIL 1500
Gres Gıda üretim ve paketleme tesisleri için geliştirilmiş sentetik zincir yağlarıdır.
CASSIDA FLUID GLE 150 CASSIDA CHAIN OIL 1500 SPRAY
Yiyecek ve içecek işleme ekipmanları için geliştirilmiş yüksek performanslı, sentetik dişli yağlayıcılardır. Gıda üretim ve paketleme tesisleri için geliştirilmiş sentetik zincir yağlarıdır.
CASSIDA GREASE EPS 00 CASSIDA CHAIN OIL 5000 SPRAY
Yiyecek ve içecek işleme ekipmanları için sentetik aşırı basınç gresleridir. Gıda üretim ve paketleme tesisleri için geliştirilmiş sentetik sprey formadaki zincir yağlarıdır.
CASSIDA GREASE EPS 1 CASSIDA CHAIN OIL HTE
Yiyecek ve içecek işleme ekipmanları için sentetik aşırı basınç gresleridir. Yiyecek ve içecek işleme ekipmanları için sentetik, yüksek sıcaklık zincir yağlayıcısıdır.
CASSIDA GREASE EPS 2 CASSIDA CHAIN OIL HTX
Yiyecek ve içecek işleme ekipmanları için sentetik aşırı basınç gresleridir. Yiyecek ve içecek işleme ekipmanları için sentetik aşırı sıcaklık zinciri yağlayıcısıdır.
CASSIDA GREASE FC 2 CASSIDA CHAIN OIL LT
Aşırı çalışma koşulları için sentetik yüksek sıcaklık gresleridir. Yiyecek ve içecek işleme ekipmanları için sentetik düşük sıcaklık zincir yağlayıcısıdır.
CASSIDA GREASE GTS 2 CASSIDA CHAIN OIL LT SPRAY
Yiyecek ve içecek işleme ekipmanları için özel sentetik aşırı basınç gresleridir. Yiyecek ve içecek işleme ekipmanları için sentetik düşük sıcaklık zincir yağlayıcısıdır.
CASSIDA GREASE HDS 00 CEPLATTYN SF 10
Yiyecek ve içecek işleme ekipmanları için sentetik ağır iş amaçlı greslerdir. Ham maddeler endüstrisinde değirmenlerde açık dişliler için açık renkli, yüksek viskoziteli yapışkan yağlayıcıdır.
CASSIDA GREASE HDS 2 GLEITMO 900
Yiyecek ve içecek işleme ekipmanları için sentetik ağır iş amaçlı greslerdir. Molibden disülfür içeren katı film yağlayıcı
CASSIDA GREASE HTS 2 NO-CARB SUPER
Yiyecek ve içecek işleme ekipmanları için sentetik yüksek sıcaklık gresidir. Chain lubricant
CASSIDA GREASE LTS 1 STABYLAN 5001
Yiyecek ve içecek işleme ekipmanları için sentetik düşük sıcaklık gresidir. Tamamen sentetik, yüksek sıcaklığa dayanıklı, zincir yağı
CASSIDA GREASE MD 2 STABYLAN 5001 SPRAY
Yiyecek ve içecek işleme ekipmanları için özel silikon greslerdir. Tamamen sentetik, yüksek sıcaklığa dayanıklı, zinciri yağı spreyi
CASSIDA GREASE RLS 00 STABYLAN 5006
Yiyecek ve içecek işleme ekipmanları için sentetik düzenli yükleme altında çalışabilen greslerdir. Sentetik yüksek sıcaklık zincir yağlayıcıdır.
CASSIDA GREASE RLS 000 STABYLAN 5006 SPRAY
Yiyecek ve içecek işleme ekipmanları için sentetik yarı sıvı normal yükleme altında çalışabilen greslerdir. Sentetik yağlayıcı spreydir.
CASSIDA GREASE RLS 1 STABYLAN 6020
Yiyecek ve içecek işleme ekipmanları için sentetik düzenli yükleme altında çalışabilen greslerdir. Aşırı yüksek sıcaklıklar için kullanılan sentetik zincir yağlayıcıdır.
CASSIDA GREASE RLS 2 STABYLAN W 880
Yiyecek ve içecek işleme ekipmanları için sentetik düzenli yükleme altında çalışabilen greslerdir. Beyaz katı yağlayıcılı zincir yağlayıcıdır.
RENOFORM MF 9 RENOLIT G 7 FG 1
Form Verme Pastası Gıdaya Uygun Gres
WISURA PRESSALIN CASSIDA CHAIN OIL 150
Form Verme Pastası Gıda üretim ve paketleme tesisleri için geliştirilmiş sentetik zincir yağlarıdır.
CASSIDA PASTE AP CASSIDA CHAIN OIL 1500
Yiyecek ve içecek işleme ekipmanları için sentetik montaj pastasıdır. Gıda üretim ve paketleme tesisleri için geliştirilmiş sentetik zincir yağlarıdır.
CEPLATTYN 300 CASSIDA CHAIN OIL 1500 SPRAY
Büyük açık dişliler için ve dişli rafların ve kayan yüzeylerin yağlanması için kullanılan grestir. Gıda üretim ve paketleme tesisleri için geliştirilmiş sentetik zincir yağlarıdır.
CHEMPLEX 746 CASSIDA CHAIN OIL 5000 SPRAY
Beyaz katı yağlayıcılar içeren silikon gresdir. Gıda üretim ve paketleme tesisleri için geliştirilmiş sentetik sprey formadaki zincir yağlarıdır.
CHEMPLEX 750 CASSIDA CHAIN OIL HTE
Renksiz silikon pasta Yiyecek ve içecek işleme ekipmanları için sentetik, yüksek sıcaklık zincir yağlayıcısıdır.
GLEITMO 100 CASSIDA CHAIN OIL HTX
Molibden disülfür bazlı montaj pastasıdır. Yiyecek ve içecek işleme ekipmanları için sentetik aşırı sıcaklık zinciri yağlayıcısıdır.
GLEITMO 100 S SPRAY CASSIDA CHAIN OIL LT
Molibden disülfür bazlı sprey montaj pastasıdır. Yiyecek ve içecek işleme ekipmanları için sentetik düşük sıcaklık zincir yağlayıcısıdır.
GLEITMO 160 NEU CASSIDA CHAIN OIL LT SPRAY
Bakır içerikli yüksek sıcaklık pastasıdır. Yiyecek ve içecek işleme ekipmanları için sentetik düşük sıcaklık zincir yağlayıcısıdır.
GLEITMO 165 CASSIDA FLUID CR 100
Metalürjik-uyumlu sıcak dişli pastasıdır. Gıda üretim ve paketleme tesisleri için geliştirilmiş sentetik kompresör yağlarıdır.
GLEITMO 165 SPRAY CASSIDA FLUID CR 32
Sprayable hot thread paste, metallurgically compatible Gıda üretim ve paketleme tesisleri için geliştirilmiş sentetik kompresör yağlarıdır.
GLEITMO 585 K CASSIDA FLUID CR 46
Beyaz katı yağlayıcılar içeren ağır iş gresidir. Gıda üretim ve paketleme tesisleri için geliştirilmiş sentetik kompresör yağlarıdır.
GLEITMO 585 M CASSIDA FLUID CR 68
Beyaz katı yağlayıcılı ağır iş gresidir. Gıda üretim ve paketleme tesisleri için geliştirilmiş sentetik kompresör yağlarıdır.
GLEITMO 591 CASSIDA FLUID DC 20
Kimyasallara dayanıklı, hızlı rulmanlar için yüksek sıcaklık gresidir. Gıda imalat sanayisinde gıda işleme uygulamalarında kullanılan, sentetik direk temas sıvısıdır.
GLEITMO 593 CASSIDA FLUID DC 32
Beyaz katı yağlayıcılı,kimyasallara dayanıklı yüksek sıcaklık gresidir. Gıda imalat sanayisinde gıda işleme uygulamalarında kullanılan, sentetik direk temas sıvısıdır.
GLEITMO 595 CASSIDA FLUID FL 100
Yüksek performanslı,beyaz,yüksek sıcaklık gresidir. Sentetik, gıdaya uygun, aşınmaya karşı dayanıklı hidrolik yağlardır.
GLEITMO 700 CASSIDA FLUID FL 15
Molibden Disülfit içeren Sentetik Pasta Specialty synthetic hydraulic fluids for food manufacturing machinery
GLEITMO 705 CASSIDA FLUID FL 32
Yüksek Sıcaklık Pastası Specialty synthetic hydraulic fluids for food manufacturing machinery
GLEITMO 800 CASSIDA FLUID FL 46
Beyaz, Yüksek Performans Gösteren Pasta Specialty synthetic hydraulic fluids for food manufacturing machinery
GLEITMO 805 CASSIDA FLUID FL 5
Aşırı koşullar altında ve montaj için uzun süreli yağlama sağlayan beyaz yüksek performanslı grestir. Yiyecek ve içecek işleme ekipmanlarında kullanılan, sentetik penetrasyon ve korozyona karşı koruyucu sıvıdır.
RENOLIN SEW 680 CARBAFLO KSP 105
Dişli Yağı Perflorlanmış yüksek performanslı yağlama sıvıdır.
RENOLIT SO-GFB CASSIDA CHAIN OIL 150
Gres Gıda üretim ve paketleme tesisleri için geliştirilmiş sentetik zincir yağlarıdır.
CASSIDA FLUID FL 100 CASSIDA CHAIN OIL 1500 SPRAY
Sentetik, gıdaya uygun, aşınmaya karşı dayanıklı hidrolik yağlardır. Gıda üretim ve paketleme tesisleri için geliştirilmiş sentetik zincir yağlarıdır.
CASSIDA FLUID FL 68 CASSIDA CHAIN OIL 5000 SPRAY
Specialty synthetic hydraulic fluids for food manufacturing machinery Gıda üretim ve paketleme tesisleri için geliştirilmiş sentetik sprey formadaki zincir yağlarıdır.
CASSIDA FLUID GL 150 CASSIDA GREASE FC 2
Gıda üretim ekipmanlarında kullanılan, sentetik dişli yağlayıcılardır. Aşırı çalışma koşulları için sentetik yüksek sıcaklık gresleridir.
CASSIDA FLUID GL 220 CASSIDA PTFE DRY SPRAY
Gıda üretim ekipmanlarında kullanılan, sentetik dişli yağlayıcılardır. Gıda imalat sanayinde gıda işleme uygulamaları için kullanılan sentetik PTFE esaslı çok amaçlı yağdır.
CASSIDA FLUID GL 320 CHEMPLEX SI SPRAY
Gıda üretim ekipmanlarında kullanılan, sentetik dişli yağlayıcılardır. Sürtünmeye karşı, kalıp ayırıcı ve koruyucu madde
CASSIDA FLUID GL 460 FERROFORM LOCC SPRAY
Gıda üretim ekipmanlarında kullanılan, sentetik dişli yağlayıcılardır. Yağlama etkisi olan hızlı pas çözücüdür.
CASSIDA FLUID GL 680 FM GREASE DC SPRAY
Gıda üretim ekipmanlarında kullanılan, sentetik dişli yağlayıcılardır. Gıda imalat sanayinde gıda işleme uygulamaları için doğrudan temasta , çok amaçlı kullanılan sprey formda grestir.
CASSIDA FLUID GLE 150 GLEITMO 100 S SPRAY
Yiyecek ve içecek işleme ekipmanları için geliştirilmiş yüksek performanslı, sentetik dişli yağlayıcılardır. Molibden disülfür bazlı sprey montaj pastasıdır.
CASSIDA FLUID GLE 220 GLEITMO 591
Yiyecek ve içecek işleme ekipmanları için geliştirilmiş yüksek performanslı, sentetik dişli yağlayıcılardır. Kimyasallara dayanıklı, hızlı rulmanlar için yüksek sıcaklık gresidir.
CASSIDA FLUID HF 100 GLEITMO 593
Sentetik, gıdaya uygun, aşınmaya karşı dayanıklı hidrolik yağlardır. Beyaz katı yağlayıcılı,kimyasallara dayanıklı yüksek sıcaklık gresidir.
CASSIDA FLUID HF 68 GLEITMO 595
Sentetik, gıdaya uygun, aşınmaya karşı dayanıklı hidrolik yağlardır. Yüksek performanslı,beyaz,yüksek sıcaklık gresidir.
CASSIDA FLUID WG 320 GLEITMO WSP 5040 SPRAY
Yiyecek ve içecek işleme ekipmanlarında ve helezonik dişli kutuları için kullanılan, sentetik yüksek performanslı dişli yağlarıdır. Beyaz katı yağlayıcılı yüksek performanslı pasta spreyidir.
CASSIDA FLUID WG 460 LAGERMEISTER TS SPRAY
Yiyecek ve içecek işleme ekipmanlarında ve helezonik dişli kutuları için kullanılan, sentetik yüksek performanslı dişli yağlarıdır. Ağır hizmet tipi, lityum sabunlu, sprey gres
CASSIDA GREASE EPS 00 LAGERMEISTER WHS 2002 SPRAY
Yiyecek ve içecek işleme ekipmanları için sentetik aşırı basınç gresleridir. Yüksek performanslı, EP içeren sprey gres
CASSIDA GREASE HDS 00 MOLYPHIDE 10%
Yiyecek ve içecek işleme ekipmanları için sentetik ağır iş amaçlı greslerdir. MoS2 suspension
FM GEAR OIL 220 MOLYPHIDE 10% SV
Yiyecek ve içecek işleme ekipmanları için dişli sıvısıdır. MoS2 suspension
FM GEAR OIL 460 MOLYPHIDE 20%
Yiyecek ve içecek işleme ekipmanları için dişli sıvısıdır. MoS2 suspension
FM GEAR OIL TLS 150 ONTROPEEN 10
Gıda üretim ekipmanlarında kullanılan üzere özel dişli sıvısıdır. Fully synthetic lubricant and pressure transfer fluid