Klüber Yağları Nelerdir?

Klüber Yağları Daha Az Sürtünme Ve Daha Az Aşınma İçin Tercih Edilen Bir Yağdır. Klüber Firması Tarafından Geliştirilen Bu Ürün Ekipmanlar Ve Makinelerin Yağlanması İçin Ortaya Çıkmıştır.


Klüber yağları daha az sürtünme ve daha az aşınma için tercih edilen bir yağdır. Klüber firması tarafından geliştirilen bu ürün ekipmanlar ve makinelerin yağlanması için ortaya çıkmıştır. Doğru kullanımda kullanıcılarına etkin performans sunan bu ürünü hemen hemen birçok sektör tercih etmektedir. Yapılan bu tercihin başlıca sebebi kuşkusuz ki ürünün yüksek performanslı olmasıdır. Yüksek performansın yanı sıra ürün aşınmaya ve sürtünmeye karşı yüksek oranda direnç göstermektedir. Bu özellikleriyle ürün geniş bir kullanım yelpazesine sahip olmuştur.

Yüksek bir kalitede olan klüber yağları sürtünme yerlerine rahat bir şekilde ulaşmaktadır. Bundan dolayı ortamın sürekli olarak temiz ve soğuk kalmasını sağlamıştır. Ayrıca düşük ve yüksek sıcaklıklarla makinelerinin performansının düşmesinden şikayetçi olan kullanıcılar bu sorunları klüber yağı ile rahatlıkla giderebilir.

Klüber yağları kullanılmadan önce mineral yağlar tercih edilmekteydi. Fakat mineral yağlarda olmayan yüksek sıcaklık dayanıklılığı ve yağ tüketimi tasarrufu kullanıcıların başını oldukça derde sokmaktadır. Bu dertten kastımız bakım maliyetleridir. Neyse ki bu sorunu ortalardan kaldıran Klüber yağları mevcut. Bu yağlar kullanıcılarına yüksek sıcaklığa karşı dayanıklılık ve yağ tüketiminde tasarruf kazandırmıştır. Bu özellikler kullanıcıların maliyetten büyük oranda tasarruf etmesini sağlamıştır.

 


 

Klüber Yağlarının Çeşitleri

 

Geniş ürün yelpazesi olan klüber yağlarının birçok avantajı bulunmaktadır. Bu avantajlar ürünün çeşidine göre artıp azalmaktadır. Klüberin bazı ürünlerini aşağıdan bulabilirsiniz.

 

Yukarıda belirtilenler klüber yağlarının başlıca ürünleridir. Bu ürünlerin özelliklerini daha detaylı incelemek için Markam Petrol sitemizden ürünler alanında klüber sekmesine tıklayabilirsiniz. Burada var olan ürünlerin üzerine tıklayarak ürünleri inceleme fırsatı bulabilirsiniz.