Sentinel

Sentinel Lubricants Corp., tam bir sentetik yağlayıcı, gres ve yağ serisi üretir ve satar

 

Sentinel Lubricants Corp., tam bir sentetik yağlayıcı, gres ve yağ serisi üretir ve satar. Ayrıca, endüstride özel kullanımlar için özel karışımlı yağlama ürünleri üretmektedir. Sentetik yağlayıcıların üretiminde kullanılan genel olarak sentetik baz sıvılar, belirli kimyasal bileşiklerden üretilir. Baz sıvılar, istenen özelliklere sahip bir ürün elde etmek için çeşitli düşük moleküler ağırlıklı bileşiklerin kimyasal olarak sentezlenmesiyle yapılır. Bu nedenle, doğal olarak oluşan hidrokarbonların karmaşık karışımları olan mineral yağların aksine, sentetik baz sıvılar insan yapımıdır ve öngörülebilir özelliklere sahip kontrollü bir moleküler yapıya sahiptir.

 


 

Sentinel Belt-Dressing S Sentinel S-NT-AA1 40
Sentinel’in Belt Dressing “S”, kayışla çalışan ekipmana optimum güç aktarımı sağlarken, sert ölçekli, birikmeli veya hasarlı bir kayış oluşturmaz. Ayrıca, maksimum güç aktarımı sağlamak için yeterli yapışma”sağlarken, kayış ömrünü uzatır. V kayışlarında, yuvarlak ve düz lastik kayışlarda, kanvas bantlarda ve değişken hızlı tahrik bantlarında, taşıyıcı bantlarda ve diğer sürüş yüzeylerinde kullanılabilir. Sentinel S-NT-AA1 Yağ Serisi, en yüksek saflık standartlarını aşan istikrarlı bir yüksek film mukavemetli yağlayıcı üretmek için sentetik bileşiklerle işlemden geçirilmiş USP sıvısının özel, oldukça rafine edilmiş, su beyazı karışımıdır. S-NT-AA1 Yağ Serisi, gıda, ilaç ve kozmetik endüstrilerinde kullanım için FDA gerekliliklerine uyması için formüle edilmiştir. Federal Teftiş Et ve Tavuk Tesislerinde gıda ürünleri ile tesadüfi temas için H-1 derecesinde USDA ve NSF tarafından onaylanmıştır. Sentinel S-NT-AA1 Yağ Serisi, Tüm USP gerekliliklerini karşılamaktadır.
   
Sentinel Citra-Solv S Sentinel S-NT-AA1 90
Sentinel Citra-Solv “S”, yüzeydeki kiri, yağı ve gresi kolayca çıkarabilecek ağır hizmet tipi bir temizleyici ve yağ çözücüdür. Citra-Solv “S” bileşenleri doğal, biyolojik olarak parçalanabilir, suda yıkanabilir, toksik içermez ve yakıcı değildir. FDA ve FEMA tarafından GRAS (genel olarak güvenli) olarak listelenmiştir, OSHA (29 CFR 1910.1200) tarafından tanımlandığı şekilde tehlikeli değildir ve California’nın Prop. 65 toksik madde listesinde yer almamaktadır. Bıçakları, testere bıçaklarını, aletleri, kesicileri, ekipmanları, masaları, boyalı yüzeyleri, taşıyıcıları ve diğer sert yüzeyleri temizlemek için kullanılır. Ürün işleme ve işleme dışı alanlarda kullanım için uygundur; ancak gıda ile doğrudan temasın oluşabileceği yerlerde kullanmayın. Sentinel S-NT-AA1 Yağ Serisi, en yüksek saflık standartlarını aşan istikrarlı bir yüksek film mukavemetli yağlayıcı üretmek için sentetik bileşiklerle işlemden geçirilmiş USP sıvısının özel, oldukça rafine edilmiş, su beyazı karışımıdır. S-NT-AA1 Yağ Serisi, gıda, ilaç ve kozmetik endüstrilerinde kullanım için FDA gerekliliklerine uyması için formüle edilmiştir. Federal Teftiş Et ve Tavuk Tesislerinde gıda ürünleri ile tesadüfi temas için H-1 derecesinde USDA ve NSF tarafından onaylanmıştır. Sentinel S-NT-AA1 Yağ Serisi, Tüm USP gerekliliklerini karşılamaktadır.
   
Sentinel D-Moist S Sentinel S-NT-AA1 90/140
Sentinel D-Moist “S”, içten yanmalı motorlar, yüksek voltajlı kablolar, distribütörler, elektrik anahtarları, marşlar, motorlar, jeneratörler, alternatörler, röleler ve iletken olabilecek yüzeyler gibi neme duyarlı tüm ekipmanlarda kullanım için mükemmeldir. Deniz motorlarında ve ateşleme sistemlerinde kullanım için mükemmeldir. Paslanmayı durdurur, kalıplar, aletler, parçalar, montajlar ve yeni makine metallerinde kullanım için mükemmeldir. Asit dumanlarına ve tuz spreyine karşı direnç sağlar. Nemli flaş paslanmasına karşı iyi bir bariyer oluşturulur ve korozyon olmadan iki yıla kadar iç mekanda depolama sağlar. Kullanımı kolay, dişli bağlantı elemanlarına ve pimlere, manşonlara, menteşelere, baskı uçlarına ve diğer birçok uygulamaya nüfuz etmede çok etkili bir üründür. Sentinel S-NT-AA1 Yağ Serisi, en yüksek saflık standartlarını aşan istikrarlı bir yüksek film mukavemetli yağlayıcı üretmek için sentetik bileşiklerle işlemden geçirilmiş USP sıvısının özel, oldukça rafine edilmiş, su beyazı karışımıdır. S-NT-AA1 Yağ Serisi, gıda, ilaç ve kozmetik endüstrilerinde kullanım için FDA gerekliliklerine uyması için formüle edilmiştir. Federal Teftiş Et ve Tavuk Tesislerinde gıda ürünleri ile tesadüfi temas için H-1 derecesinde USDA ve NSF tarafından onaylanmıştır. Sentinel S-NT-AA1 Yağ Serisi, Tüm USP gerekliliklerini karşılamaktadır.
   
Sentinel Electro-Solv S Sentinel S-NT-ALO ISO22
Electro-Solv “S”, elektrikli ve elektronik parçalar için ozon tabakasına zarar vermeyen temizleyici ve yağ çözücüdür. Stratosferik ozona zarar verdiği bilinen hiçbir CFC, HCFC, Metil Kloroform veya başka bir materyal içermez. Electro-Solv hızla nüfuz eder, hızlı buharlaşır, kalıntı bırakmaz, iletken değildir ve metaller ve plastiklerde kullanımı güvenlidir. Elektrikli ve elektronik parçaları, ekipmanı ve diğer hassas mekanizmaları temizlemek için özel olarak formüle edilmiştir. Electro-Solv, yağları, gresi, pisliği, akıyı ve diğer kirleticileri gidermek için çatlaklara ve yarıklara nüfuz eder. Sentinel S-NT-ALO ISO 22, tüm metalik yüzeylerin maksimum ıslatma etkisini sağlarken hava akışını tıkamadan korumak için temizleyici, toksik olmayan, su beyazı, tatsız, temiz, külsüz, tortusuz bir sıvıdır. Pahalı ekipmanların aşınma, yıpranma ve bozulmalarını azaltmak için güvenle kullanabilirsiniz. Sentinel S-NT-ALO ISO 22 havayollarının yağlanması için tasarlanmış özel bir formülasyondur. Sentinel, aletlerin içindeki oksidasyon ve paslanmayı ortadan kaldırmak için özel korozyon katkı maddeleri içerir. S-NT-ALO ISO 22, beyaz mineral yağ olarak nitelendirilmesi için gereken tüm FDA gerekliliklerini karşılar (FDA Yönetmeliği 21 CFR 172.878) ve sıvının 21 CFR 178.3570’te belirtildiği gibi gıda ile tesadüfen temas etmesi için yağlama maddelerinde kullanılabileceği anlamına gelir. Bu düzenleme, et ve tavuk tesislerinde tesadüfi gıda teması için NSF derecesi H-1 için aday olarak bir yağlayıcı niteliğindedir. S-NT-ALO ISO 22’nin formüle edilmesinde kullanılan katkı maddeleri aynı zamanda 21 CFR 178.3570 yönetmeliği uyarınca tüm gereksinimleri karşılamaktadır.
   
Sentinel Moly-Dry Film S Sentinel S-NT-ALO ISO32
Sentinel Moly Dry Film “S”, yüzeyinde organik ve inorganik bağlayıcıların bir karışımı ile tutulan ince, hızlı kuru bir molibden disülfür kaplaması sağlar. Temiz metale uygulandığında, yüzeydeki tüm metal gözenekleri, çukur, çizikler ve diğer mikroskopik girintiler doldurulur. Yüzeyler yüklendikten sonra moly, oyuklarda sıkıştırılmış bir yapıya bürünür ve yükleme koşullarında sürtünmeyi büyük ölçüde azaltmaya yarar. Yağ, gres veya grafit içermez. Sentinel S-NT-ALO ISO 32, tüm metalik yüzeylerin maksimum ıslatma etkisini sağlarken hava akışını tıkamadan korumak için temizleyici, toksik olmayan, su beyazı, tatsız, temiz, külsüz, tortusuz bir sıvıdır. Pahalı ekipmanların aşınma, yıpranma ve bozulmalarını azaltmak için güvenle kullanabilirsiniz. Sentinel S-NT-ALO ISO 32 havayollarının yağlanması için tasarlanmış özel bir formülasyondur. Sentinel, aletlerin içindeki oksidasyon ve paslanmayı ortadan kaldırmak için özel korozyon katkı maddeleri içerir. S-NT-ALO ISO 32, beyaz mineral yağ olarak nitelendirilmesi için gereken tüm FDA gerekliliklerini karşılar (FDA Yönetmeliği 21 CFR 172.878) ve sıvının 21 CFR 178.3570’te belirtildiği gibi gıda ile tesadüfen temas etmesi için yağlama maddelerinde kullanılabileceği anlamına gelir. Bu düzenleme, et ve tavuk tesislerinde tesadüfi gıda teması için NSF derecesi H-1 için aday olarak bir yağlayıcı niteliğindedir. S-NT-ALO ISO 32’nin formüle edilmesinde kullanılan katkı maddeleri aynı zamanda 21 CFR 178.3570 yönetmeliği uyarınca tüm gereksinimleri karşılamaktadır.
   
Sentinel Silicone S Sentinel S-NT-ALO ISO46
Sentinel Silicone “S”, gıda işleme tesislerinde yağlayıcı olarak kullanılmaya uygun bir üründür. Bir dimetilpolisiloksan sıvısı olan silikon içeriği, 0 uçucu bir malzeme halinde formüle edilmiştir. Bu formülasyon, tesadüfi gıda temasının olabileceği gıda işleme ekipmanı ile tesadüfen temas halinde 10ppm’den daha fazla silikonun bulunmadığı FDA düzenlemelerini (21 CFR 178.3570) karşılayan silikon kullanılarak hazırlanmıştır. Yiyeceklerin ve diğer malzemelerin yüksek hızlı işleme ekipmanlarına yapışmasını önlemek için mükemmel bir yağlayıcı olarak kullanılır. Temizliği kolaylaştırır ve kağıt ve plastiğin yapışmasını, yırtılmasını ve sıkışmasını önler. Taşıma bantlarını, ahşap, plastik, kauçuğu yağlamak için mükemmel bir üründür. Sentinel S-NT-ALO ISO 46, tüm metalik yüzeylerin maksimum ıslatma etkisini sağlarken hava akışını tıkamadan korumak için temizleyici, toksik olmayan, su beyazı, tatsız, temiz, külsüz, tortusuz bir sıvıdır. Pahalı ekipmanların aşınma, yıpranma ve bozulmalarını azaltmak için güvenle kullanabilirsiniz. Sentinel S-NT-ALO ISO 46 havayollarının yağlanması için tasarlanmış özel bir formülasyondur. Sentinel, aletlerin içindeki oksidasyon ve paslanmayı ortadan kaldırmak için özel korozyon katkı maddeleri içerir. S-NT-ALO ISO 46, beyaz mineral yağ olarak nitelendirilmesi için gereken tüm FDA gerekliliklerini karşılar (FDA Yönetmeliği 21 CFR 172.878) ve sıvının 21 CFR 178.3570’te belirtildiği gibi gıda ile tesadüfen temas etmesi için yağlama maddelerinde kullanılabileceği anlamına gelir. Bu düzenleme, et ve tavuk tesislerinde tesadüfi gıda teması için NSF derecesi H-1 için aday olarak bir yağlayıcı niteliğindedir. S-NT-ALO ISO 46’nin formüle edilmesinde kullanılan katkı maddeleri aynı zamanda 21 CFR 178.3570 yönetmeliği uyarınca tüm gereksinimleri karşılamaktadır.
   
Sentinel SL-M2 S Sentinel S-NT-CH 10
SL-M2 “S”, aşınma önleyici ve aşırı basınç özelliklerinde optimum olanı elde etmek için molibden disülfid ile formüle edilmiş yeni bir sentetik maddedir. Ph’da pratik olarak nötrdür ve son derece suya dayanıklıdır. Bu nedenle, sudan (sıcak veya soğuk), buhardan veya çoğu asit veya tuzdan etkilenmez. Metal yüzeylerdeki bu film metal temasına karşı direnç gösterir ve aşınmayı azaltır. SL-M2 “S”, mükemmel mekanik kararlılığı nedeniyle hidrodinamik yağlama koşullarında daha iyi performans göstermektedir. Ek olarak, yüksek damlama noktası Sentinel SL-M2 “S”i çok daha üstün çok amaçlı bir gres yapar. Sentinel S-NT-CH 10, en yüksek saflık standartlarını aşan stabil, yüksek film mukavemetli bir yağlayıcı üretmek için sentetik bileşiklerle işlemden geçirilmiş USP sıvısının özel, oldukça su beyazı bir karışımıdır. S-NT-CH 10, sert bir yağlayıcı film temin etmek için kuvvetlice yapışan yapışkanlık ve yapışkanlık sağlamak için özel bir gıda sınıfı polimer ile güçlendirilir. S-NT-CH 10 geniş bir sıcaklık aralığında nüfuz eder ve yağlama sağlanır. Yüksek sıcaklıklarda hem demir hem de demir dışı metaller için önerilir ve düşük korozyon sağlar.
   
Sentinel SL-OG S Sentinel S-NT-CH 20
Sentinel SL-OG “S” genel amaçlı açık dişli yağlama için tasarlanmış benzersiz bir sentetik metalik bileşiktir. Yüksek RPM’lerde bile sarkmasını engelleyen yapışkan içeriği yüksektir. Özellikle, hareketli parçaların aşırı basınçlarına dayanarak, açıkta kalan dişlilerde kalacak şekilde formüle edilmiştir. SL-OG “S”, -40 °C ila 232 °C (-40 °F ila 450 °F) termal aralığa ve 150.000 PSI’dan fazla EP derecesine sahiptir. Sentinel SL-OG “S” sentetik taşıyıcısına yerleştirilmiş metalik parçacıklara sahiptir ve daha fazla kaplama hareketi sağlar. Ekipman çalışırken bile uygulanabilir. Sentinel S-NT-CH 20, en yüksek saflık standartlarını aşan stabil, yüksek film mukavemetli bir yağlayıcı üretmek için sentetik bileşiklerle işlemden geçirilmiş USP sıvısının özel, oldukça su beyazı bir karışımıdır. S-NT-CH 20, sert bir yağlayıcı film temin etmek için kuvvetlice yapışan yapışkanlık ve yapışkanlık sağlamak için özel bir gıda sınıfı polimer ile güçlendirilir. S-NT-CH 20 geniş bir sıcaklık aralığında nüfuz eder ve yağlama sağlanır. Yüksek sıcaklıklarda hem demir hem de demir dışı metaller için önerilir ve düşük korozyon sağlar.
   
Sentinel SL-WR S Sentinel S-NT-CH 30
Sentinel SL-WR “S” Beyaz Gres, su buharı, çoğu asit veya tuz varlığında (ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere) yağlamanın her aşaması için olağanüstü bir gresdir. Yüksek sıcaklıklara maruz kaldıklarında bozulma veya emülsiyonlaşma olmaz. SL WR “S” Beyaz Gres, FDA ve USDA tarafından kabul edilebilir ve gıda işleme ve gıda ürünlerinde kullanım için kabul edilebilir malzemelerle formüle edilmiştir. Gıda tesislerinde kullanılan temizlik kimyasalları bile yağlama özelliklerine çok az etki eder. Kamlar, yataklar ve her türlü mekanik ekipman için kullanabilirsiniz. Sentinel S-NT-CH 30, en yüksek saflık standartlarını aşan stabil, yüksek film mukavemetli bir yağlayıcı üretmek için sentetik bileşiklerle işlemden geçirilmiş USP sıvısının özel, oldukça su beyazı bir karışımıdır. S-NT-CH 30, sert bir yağlayıcı film temin etmek için kuvvetlice yapışan yapışkanlık ve yapışkanlık sağlamak için özel bir gıda sınıfı polimer ile güçlendirilir. S-NT-CH 30 geniş bir sıcaklık aralığında nüfuz eder ve yağlama sağlanır. Yüksek sıcaklıklarda hem demir hem de demir dışı metaller için önerilir ve düşük korozyon sağlar.
   
Sentinel SPO S Sentinel S-NT-CO 10
SPO “S”, en paslanmış, paslanmış ve “donmuş” parçalara bir fitilleme hareketi ile nüfuz etme kabiliyetine sahip bir üründür. Parçayı donmuş olan aşınmayı veya malzemeyi yumuşatabilen düşük kaynama noktalı çözücüler içerir. SPO S, molibden disülfür ile birlikte hafif harmanlanmış bir sentetik yağdan oluşur. Bu kombinasyon ürünü yatakların, millerin, pistonların, silindirlerin, halkaların, kızakların, yolların ve çoğu metal parçaların ön montaj işlemine uygun hale getirir. Ayrıca, kullanımdan önce somun ve cıvatalara püskürtülerek yapılan koruyucu bakım sayesinde önemli miktarda tasarruf sağlanabilir. Bu ürün birçok bakım uygulaması için genel amaçlı bir yağlayıcı görevi görebilir. Sadece genel olarak endüstriyel tesislerde değil aynı zamanda gıda işleme tesislerinde de hava kompresörlerinin artan kullanımı, tesadüfi gıda teması için FDA ve NSF gerekliliklerini karşılayanlar da dahil olmak üzere yeni uzun ömürlü yağlama maddelerinin geliştirilmesine ihtiyaç duymuştur. Bu, polyalfaolefin (PAO) bazlı akışkanlardan geliştirilen yeni bir sentetik kompresör yağlayıcı / soğutucu sıvısı olan Sentinel® S-NT-CO Serisi’nin geliştirilmesine yol açmıştır.
   
Sentinel SRC #1 S Sentinel S-NT-CO 10/20
SRC #1 “S”, yüksek oranda homojenize edilmiş mikron altı partiküllerin kendi kendini yağlamasını sağlayan metalik makaralı zincir yağlayıcıdır. Sürtünmenin en aza indirgenmesi ve daha sonra aşınmanın ortadan kaldırılması için zincirlerin tüm iç çalışma alanlarına nüfus ederek hareket etmektedir. Yağlı olmayan taşıyıcılarda, pas ve korozyon önleyici olarak görev yaparken yeterli korozyon koruması için azami temizlik sağlamaktadır. Sadece genel olarak endüstriyel tesislerde değil aynı zamanda gıda işleme tesislerinde de hava kompresörlerinin artan kullanımı, tesadüfi gıda teması için FDA ve NSF gerekliliklerini karşılayanlar da dahil olmak üzere yeni uzun ömürlü yağlama maddelerinin geliştirilmesine ihtiyaç duymuştur. Bu, polyalfaolefin (PAO) bazlı akışkanlardan geliştirilen yeni bir sentetik kompresör yağlayıcı / soğutucu sıvısı olan Sentinel® S-NT-CO Serisi’nin geliştirilmesine yol açmıştır.
   
Sentinel S-1000 HT Sentinel S-NT-CO 20
Sentinel’in S-1000 HT’si, esas olarak fırın zincirleri ve gergi çerçeveleri ve ayrıca boya seramik kurutma fırınları ve yatak yağlaması gibi yüksek sıcaklık ekipmanı için tasarlanmış sentetik bir yüksek sıcaklık yağlayıcısıdır. Kaliteli sentetik baz stok ve katkı sistemlerinden formüle edilen S-1000 HT, aşağıdaki performans avantajlarını sağlar. Sadece genel olarak endüstriyel tesislerde değil aynı zamanda gıda işleme tesislerinde de hava kompresörlerinin artan kullanımı, tesadüfi gıda teması için FDA ve NSF gerekliliklerini karşılayanlar da dahil olmak üzere yeni uzun ömürlü yağlama maddelerinin geliştirilmesine ihtiyaç duymuştur. Bu, polyalfaolefin (PAO) bazlı akışkanlardan geliştirilen yeni bir sentetik kompresör yağlayıcı / soğutucu sıvısı olan Sentinel® S-NT-CO Serisi’nin geliştirilmesine yol açmıştır.
   
Sentinel S-400 HT Sentinel S-NT-CO 30
Sentinel’in 400 ila 700 HT Yağ Serisi, koloidal bir süspansiyon içerisinde asılı mikron altı parçacıklarda bulunan çeşitli metalik katılar ile sentetik olarak güçlendirilmiş sıvıların bir karışımıdır. Bu özel akışkanlar öncelikle fırın zincirlerinde kullanılan yüksek sıcaklık ekipmanı ve tenter çerçeve fırınların yanı sıra boya ve seramik kürleme fırınları için tasarlanmıştır. Sentinel’in HOMOJENLEŞTİRME SÜRECİ sayesinde metalik katılar süspansiyona yerleştirilir ve filtrelenmez, bu nedenle diğer birçok yağ türüyle ihtiyaç duyulan ön karışımları elimine eder. Sadece genel olarak endüstriyel tesislerde değil aynı zamanda gıda işleme tesislerinde de hava kompresörlerinin artan kullanımı, tesadüfi gıda teması için FDA ve NSF gerekliliklerini karşılayanlar da dahil olmak üzere yeni uzun ömürlü yağlama maddelerinin geliştirilmesine ihtiyaç duymuştur. Bu, polyalfaolefin (PAO) bazlı akışkanlardan geliştirilen yeni bir sentetik kompresör yağlayıcı / soğutucu sıvısı olan Sentinel® S-NT-CO Serisi’nin geliştirilmesine yol açmıştır.
   
Sentinel S-500 HT Sentinel S-NT-GO 140
Sentinel’in 400 ila 700 HT Yağ Serisi, koloidal bir süspansiyon içerisinde asılı mikron altı parçacıklarda bulunan çeşitli metalik katılar ile sentetik olarak güçlendirilmiş sıvıların bir karışımıdır. Bu özel akışkanlar öncelikle fırın zincirlerinde kullanılan yüksek sıcaklık ekipmanı ve tenter çerçeve fırınların yanı sıra boya ve seramik kürleme fırınları için tasarlanmıştır. Sentinel’in HOMOJENLEŞTİRME SÜRECİ sayesinde metalik katılar süspansiyona yerleştirilir ve filtrelenmez, bu nedenle diğer birçok yağ türüyle ihtiyaç duyulan ön karışımları elimine eder. Sentinel’in Toksik Olmayan Dişli Yağı Serisi, üstün film mukavemeti ve aşırı basınç özellikleri sağlamak üzere formüle edilmiş çok amaçlı bir dişli yağlayıcı üretmek üzere sentetik bileşiklerle işlemden geçirilmiş USP akışkanının özel olarak bileşik, toksik olmayan, su beyazı, tatsız, kokusuz karışımıdır. Aşınma önleyici, sızıntı önleyici, köpük önleyici dişli yağlarıdır. Her türlü kapalı dişli mekanizmasında kullanılabilirler. Toksik Olmayan Dişli Yağı Serisi, zorlu bir kayganlaştırıcı film tabakası elde etmek için kuvvetlice yapışan yapışkanlık ve yapışkanlık kazandırmak için özel bir gıda sınıfı polimer ile takviye edilmiştir.
   
Sentinel S-600 HT Sentinel S-NT-GO 250
Sentinel’in 400 ila 700 HT Yağ Serisi, koloidal bir süspansiyon içerisinde asılı mikron altı parçacıklarda bulunan çeşitli metalik katılar ile sentetik olarak güçlendirilmiş sıvıların bir karışımıdır. Bu özel akışkanlar öncelikle fırın zincirlerinde kullanılan yüksek sıcaklık ekipmanı ve tenter çerçeve fırınların yanı sıra boya ve seramik kürleme fırınları için tasarlanmıştır. Sentinel’in HOMOJENLEŞTİRME SÜRECİ sayesinde metalik katılar süspansiyona yerleştirilir ve filtrelenmez, bu nedenle diğer birçok yağ türüyle ihtiyaç duyulan ön karışımları elimine eder. Sentinel’in Toksik Olmayan Dişli Yağı Serisi, üstün film mukavemeti ve aşırı basınç özellikleri sağlamak üzere formüle edilmiş çok amaçlı bir dişli yağlayıcı üretmek üzere sentetik bileşiklerle işlemden geçirilmiş USP akışkanının özel olarak bileşik, toksik olmayan, su beyazı, tatsız, kokusuz karışımıdır. Aşınma önleyici, sızıntı önleyici, köpük önleyici dişli yağlarıdır. Her türlü kapalı dişli mekanizmasında kullanılabilirler. Toksik Olmayan Dişli Yağı Serisi, zorlu bir kayganlaştırıcı film tabakası elde etmek için kuvvetlice yapışan yapışkanlık ve yapışkanlık kazandırmak için özel bir gıda sınıfı polimer ile takviye edilmiştir.
   
Sentinel S-700 HT Sentinel S-NT-GO 75
Sentinel’in 400 ila 700 HT Yağ Serisi, koloidal bir süspansiyon içerisinde asılı mikron altı parçacıklarda bulunan çeşitli metalik katılar ile sentetik olarak güçlendirilmiş sıvıların bir karışımıdır. Bu özel akışkanlar öncelikle fırın zincirlerinde kullanılan yüksek sıcaklık ekipmanı ve tenter çerçeve fırınların yanı sıra boya ve seramik kürleme fırınları için tasarlanmıştır. Sentinel’in HOMOJENLEŞTİRME SÜRECİ sayesinde metalik katılar süspansiyona yerleştirilir ve filtrelenmez, bu nedenle diğer birçok yağ türüyle ihtiyaç duyulan ön karışımları elimine eder. Sentinel’in Toksik Olmayan Dişli Yağı Serisi, üstün film mukavemeti ve aşırı basınç özellikleri sağlamak üzere formüle edilmiş çok amaçlı bir dişli yağlayıcı üretmek üzere sentetik bileşiklerle işlemden geçirilmiş USP akışkanının özel olarak bileşik, toksik olmayan, su beyazı, tatsız, kokusuz karışımıdır. Aşınma önleyici, sızıntı önleyici, köpük önleyici dişli yağlarıdır. Her türlü kapalı dişli mekanizmasında kullanılabilirler. Toksik Olmayan Dişli Yağı Serisi, zorlu bir kayganlaştırıcı film tabakası elde etmek için kuvvetlice yapışan yapışkanlık ve yapışkanlık kazandırmak için özel bir gıda sınıfı polimer ile takviye edilmiştir.
   
Sentinel S-HITEC 150 Sentinel S-NT-GO 75/80
S-HITEC 150, optimum temizlik, gelişmiş oksidasyon kararlılığı ve düşük uçuculuk kombinasyonu sağlamak için tasarlanmış Sentetik Yüksek Sıcaklık Zincir Yağıdır. Geleneksel petrol S-HITEC 150 ile karşılaştırıldığında, olağanüstü termal ve oksidatif stabilite, mükemmel aşınma önleme özellikleri ve düşük uçuculuk sağlar. Ek olarak, S-HITEC 150 katı bir aşınma önleyici katkı maddesi içermediğinden çamur ve karbon birikintileri önemli ölçüde azalır. Sentinel’in Toksik Olmayan Dişli Yağı Serisi, üstün film mukavemeti ve aşırı basınç özellikleri sağlamak üzere formüle edilmiş çok amaçlı bir dişli yağlayıcı üretmek üzere sentetik bileşiklerle işlemden geçirilmiş USP akışkanının özel olarak bileşik, toksik olmayan, su beyazı, tatsız, kokusuz karışımıdır. Aşınma önleyici, sızıntı önleyici, köpük önleyici dişli yağlarıdır. Her türlü kapalı dişli mekanizmasında kullanılabilirler. Toksik Olmayan Dişli Yağı Serisi, zorlu bir kayganlaştırıcı film tabakası elde etmek için kuvvetlice yapışan yapışkanlık ve yapışkanlık kazandırmak için özel bir gıda sınıfı polimer ile takviye edilmiştir.
   
Sentinel S-HITOP 220 Sentinel S-NT-GO 75/90
Sentinel’in S-HITOP 220 ürünü, başka bir yerde mevcut olmayan, benzersiz, patentli, yüksek parlama noktalı premium polyolester bazlı sıvılarla tasarlanmıştır. S-HITOP 220’yi üretmek için kullanılan eşsiz polyolester, hava sıcaklıklarının 260 °C’yi (500 °F) aştığı uygulamalarda yatakları, zincirleri, kızakları ve dişlileri yağlamak için özel olarak tasarlanmıştır. Sentinel’in Toksik Olmayan Dişli Yağı Serisi, üstün film mukavemeti ve aşırı basınç özellikleri sağlamak üzere formüle edilmiş çok amaçlı bir dişli yağlayıcı üretmek üzere sentetik bileşiklerle işlemden geçirilmiş USP akışkanının özel olarak bileşik, toksik olmayan, su beyazı, tatsız, kokusuz karışımıdır. Aşınma önleyici, sızıntı önleyici, köpük önleyici dişli yağlarıdır. Her türlü kapalı dişli mekanizmasında kullanılabilirler. Toksik Olmayan Dişli Yağı Serisi, zorlu bir kayganlaştırıcı film tabakası elde etmek için kuvvetlice yapışan yapışkanlık ve yapışkanlık kazandırmak için özel bir gıda sınıfı polimer ile takviye edilmiştir.
   
Sentinel S-RC #1 Sentinel S-NT-GO 80
S-RC #1 harmanlanmış bir sentetik metalik makaralı zincir yağlayıcıdır. Sentinel® formülasyonu sürtünmenin maksimum düzeyde azaltılmasını ve daha sonra aşınmanın ortadan kaldırılmasını sağlamak için zincirleri tüm iç çalışma alanlarına yerleştirmek için bir ortam görevi görür. Molibden disülfür, berilyum ve titanyum içeren metalik katılar, en ağır operasyonel aşınmaya maruz kalan zincir bölgelerinde (silindirler ve pimler) olağanüstü aşınma önleyici koruma sağlayacaktır. Sentinel’in Toksik Olmayan Dişli Yağı Serisi, üstün film mukavemeti ve aşırı basınç özellikleri sağlamak üzere formüle edilmiş çok amaçlı bir dişli yağlayıcı üretmek üzere sentetik bileşiklerle işlemden geçirilmiş USP akışkanının özel olarak bileşik, toksik olmayan, su beyazı, tatsız, kokusuz karışımıdır. Aşınma önleyici, sızıntı önleyici, köpük önleyici dişli yağlarıdır. Her türlü kapalı dişli mekanizmasında kullanılabilirler. Toksik Olmayan Dişli Yağı Serisi, zorlu bir kayganlaştırıcı film tabakası elde etmek için kuvvetlice yapışan yapışkanlık ve yapışkanlık kazandırmak için özel bir gıda sınıfı polimer ile takviye edilmiştir.
   
Sentinel Anti-Seize Sentinel S-NT-GO 80/90
Sentinel Anti-Seize, sentetik çok amaçlı bir EP Yağlayıcıdır. Üretim makinelerinde (pistonlu parçaların kayma yüzeyleri), makine atölyelerinde, alet ve kalıp imalatında, kimya sanayi uygulamalarında, metal işleme ve genel sanayide kullanılabilir. Sentinel Anti-Seize, aşınmayı önler ve suya, buhara ve çoğu asit veya alkaliye maruz kalan kısımlarda mükemmel yağlama sağlar. Sentinel’in Toksik Olmayan Dişli Yağı Serisi, üstün film mukavemeti ve aşırı basınç özellikleri sağlamak üzere formüle edilmiş çok amaçlı bir dişli yağlayıcı üretmek üzere sentetik bileşiklerle işlemden geçirilmiş USP akışkanının özel olarak bileşik, toksik olmayan, su beyazı, tatsız, kokusuz karışımıdır. Aşınma önleyici, sızıntı önleyici, köpük önleyici dişli yağlarıdır. Her türlü kapalı dişli mekanizmasında kullanılabilirler. Toksik Olmayan Dişli Yağı Serisi, zorlu bir kayganlaştırıcı film tabakası elde etmek için kuvvetlice yapışan yapışkanlık ve yapışkanlık kazandırmak için özel bir gıda sınıfı polimer ile takviye edilmiştir.
   
Sentinel BIOSYN 600 G Sentinel S-NT-GO 90
Sentinel BIOSYN® grease serisi, biyolojik olarak doğada çözülebilen bir yağ ailesidir. sentinel tarafından çevreye duyarlı olarak formule edilmiştir. Doğal yem stoklarından elde edilen organik yağ asitlerine ve yağlama, stabilite ve korozyona karşı direnç sağlayan katkı maddelerine dayanmaktadır. Sentinel’in Toksik Olmayan Dişli Yağı Serisi, üstün film mukavemeti ve aşırı basınç özellikleri sağlamak üzere formüle edilmiş çok amaçlı bir dişli yağlayıcı üretmek üzere sentetik bileşiklerle işlemden geçirilmiş USP akışkanının özel olarak bileşik, toksik olmayan, su beyazı, tatsız, kokusuz karışımıdır. Aşınma önleyici, sızıntı önleyici, köpük önleyici dişli yağlarıdır. Her türlü kapalı dişli mekanizmasında kullanılabilirler. Toksik Olmayan Dişli Yağı Serisi, zorlu bir kayganlaştırıcı film tabakası elde etmek için kuvvetlice yapışan yapışkanlık ve yapışkanlık kazandırmak için özel bir gıda sınıfı polimer ile takviye edilmiştir.
   
Sentinel DSF 3000 Sentinel S-NT-GO 90/140
Sentinel DSF 3000, yüksek sıcaklık gresindeki son teknolojidir. Konvansiyonel sabunla kalınlaştırılmış veya eriyik olmayan kil ile kalınlaştırılmış greslerin yeterli performans sağlamayacağı durumlarda uygulanacak özel olarak yüksek sıcaklıkta kayganlaştırıcı olarak formüle edilmiştir. DSF 3000 yüksek sıcaklık, yüksek derecede termal olarak kararlı bir sentetik baz yağ kullanan sentetik olarak kalınlaştırılmış bir gresdir. Petrol bazlı bir yağ / gres olan DSF 3000 yüksek sıcaklıklarda oksitlenmez. Sentinel’in Toksik Olmayan Dişli Yağı Serisi, üstün film mukavemeti ve aşırı basınç özellikleri sağlamak üzere formüle edilmiş çok amaçlı bir dişli yağlayıcı üretmek üzere sentetik bileşiklerle işlemden geçirilmiş USP akışkanının özel olarak bileşik, toksik olmayan, su beyazı, tatsız, kokusuz karışımıdır. Aşınma önleyici, sızıntı önleyici, köpük önleyici dişli yağlarıdır. Her türlü kapalı dişli mekanizmasında kullanılabilirler. Toksik Olmayan Dişli Yağı Serisi, zorlu bir kayganlaştırıcı film tabakası elde etmek için kuvvetlice yapışan yapışkanlık ve yapışkanlık kazandırmak için özel bir gıda sınıfı polimer ile takviye edilmiştir.
   
Sentinel SG 400 HT Sentinel S-NT-HO 10
Sentinel HT yüksek sıcaklıklara uyumlu gresleri, kolloidal bir süspansiyonda alt mikron partiküllerinde çeşitli metaliklerle bileşik haline getirilmiş yüksek oranda rafine, sentetik olarak takviye edilmiş akışkanlardan oluşur ve daha sonra en iyi sıvılaştırıcılar ile katı yağ haline getirilir. Sentinel’in HT gresleri kaymaya karşı dayanıklıdır. Suya ve neme karşı mükemmel dirence sahiptir. Sentinel’in yüksek sıcaklık gresleri, ağır yükler altında mükemmel yağlama ve aşınma koruması sağlamak için mükemmel tutuş ve direnç ile yüksek sıcaklık bozulmasına karşı koruma sağlar. Sentinel S-NT-HO 10, en yüksek saflık standartlarını aşan istikrarlı bir yüksek film mukavemetli hidrolik akışkanlar üretmek üzere sentetik bileşiklerle işlemden geçirilmiş USP sıvılarının özel bir toksik olmayan, aşınma önleyici, sızıntı önleyici, yüksek oranda rafine edilmiş, su beyazı karışımıdır. S-NT-HO 10 korozyona, lastik şişmesine ve köpüklenmeye karşı üstün koruma sağlar ve mükemmel suda ayrılabilirlik özellikleri gösterir. S-NT-HO 10, sızıntının mutlak minimumda tutulması için yeni, toksik olmayan yapışkan bir katkı maddesi içermektedir.
   
Sentinel SG 500 HT Sentinel S-NT-HO 10/20
Sentinel HT yüksek sıcaklıklara uyumlu gresleri, kolloidal bir süspansiyonda alt mikron partiküllerinde çeşitli metaliklerle bileşik haline getirilmiş yüksek oranda rafine, sentetik olarak takviye edilmiş akışkanlardan oluşur ve daha sonra en iyi sıvılaştırıcılar ile katı yağ haline getirilir. Sentinel’in HT gresleri kaymaya karşı dayanıklıdır. Suya ve neme karşı mükemmel dirence sahiptir. Sentinel’in yüksek sıcaklık gresleri, ağır yükler altında mükemmel yağlama ve aşınma koruması sağlamak için mükemmel tutuş ve direnç ile yüksek sıcaklık bozulmasına karşı koruma sağlar. Sentinel S-NT-HO 10/20, en yüksek saflık standartlarını aşan istikrarlı bir yüksek film mukavemetli hidrolik akışkanlar üretmek üzere sentetik bileşiklerle işlemden geçirilmiş USP sıvılarının özel bir toksik olmayan, aşınma önleyici, sızıntı önleyici, yüksek oranda rafine edilmiş, su beyazı karışımıdır. S-NT-HO 10/20 korozyona, lastik şişmesine ve köpüklenmeye karşı üstün koruma sağlar ve mükemmel suda ayrılabilirlik özellikleri gösterir. S-NT-HO 10/20, sızıntının mutlak minimumda tutulması için yeni, toksik olmayan yapışkan bir katkı maddesi içermektedir.
   
Sentinel SG 600 HT Sentinel S-NT-HO 20
Sentinel HT yüksek sıcaklıklara uyumlu gresleri, kolloidal bir süspansiyonda alt mikron partiküllerinde çeşitli metaliklerle bileşik haline getirilmiş yüksek oranda rafine, sentetik olarak takviye edilmiş akışkanlardan oluşur ve daha sonra en iyi sıvılaştırıcılar ile katı yağ haline getirilir. Sentinel’in HT gresleri kaymaya karşı dayanıklıdır. Suya ve neme karşı mükemmel dirence sahiptir. Sentinel’in yüksek sıcaklık gresleri, ağır yükler altında mükemmel yağlama ve aşınma koruması sağlamak için mükemmel tutuş ve direnç ile yüksek sıcaklık bozulmasına karşı koruma sağlar. Sentinel S-NT-HO 20, en yüksek saflık standartlarını aşan istikrarlı bir yüksek film mukavemetli hidrolik akışkanlar üretmek üzere sentetik bileşiklerle işlemden geçirilmiş USP sıvılarının özel bir toksik olmayan, aşınma önleyici, sızıntı önleyici, yüksek oranda rafine edilmiş, su beyazı karışımıdır. S-NT-HO 20 korozyona, lastik şişmesine ve köpüklenmeye karşı üstün koruma sağlar ve mükemmel suda ayrılabilirlik özellikleri gösterir. S-NT-HO 20, sızıntının mutlak minimumda tutulması için yeni, toksik olmayan yapışkan bir katkı maddesi içermektedir.
   
Sentinel SG 700 HT Sentinel S-NT-HO 30
Sentinel HT yüksek sıcaklıklara uyumlu gresleri, kolloidal bir süspansiyonda alt mikron partiküllerinde çeşitli metaliklerle bileşik haline getirilmiş yüksek oranda rafine, sentetik olarak takviye edilmiş akışkanlardan oluşur ve daha sonra en iyi sıvılaştırıcılar ile katı yağ haline getirilir. Sentinel’in HT gresleri kaymaya karşı dayanıklıdır. Suya ve neme karşı mükemmel dirence sahiptir. Sentinel’in yüksek sıcaklık gresleri, ağır yükler altında mükemmel yağlama ve aşınma koruması sağlamak için mükemmel tutuş ve direnç ile yüksek sıcaklık bozulmasına karşı koruma sağlar. Sentinel S-NT-HO 30, en yüksek saflık standartlarını aşan istikrarlı bir yüksek film mukavemetli hidrolik akışkanlar üretmek üzere sentetik bileşiklerle işlemden geçirilmiş USP sıvılarının özel bir toksik olmayan, aşınma önleyici, sızıntı önleyici, yüksek oranda rafine edilmiş, su beyazı karışımıdır. S-NT-HO 30 korozyona, lastik şişmesine ve köpüklenmeye karşı üstün koruma sağlar ve mükemmel suda ayrılabilirlik özellikleri gösterir. S-NT-HO 30, sızıntının mutlak minimumda tutulması için yeni, toksik olmayan yapışkan bir katkı maddesi içermektedir.
   
Sentinel SL-123 R Sentinel S-140
Sentinel SL 123 R, sektördeki en iyi, sahada kanıtlanmış, ağır hizmet tipi, yüksek sıcaklık, sentetik çok amaçlı gres yağıdır. SL-123 R, kaymalı yataklarda, sürtünme önleyici yataklarda ve gresle yağlanmış dişli ve kaplinlerde kullanım için çok amaçlı tesis çapında uygulama için tasarlanmıştır. SL-123 R, uzun yağlama ömrü sağlayan üstün yüksek sıcaklık oksidasyon ve termal stabiliteye sahiptir. Ayrıca, yeni homojenleştirme işlemi, yüksek sıcaklıklarda yağlama kabiliyetini artıran ve geniş bir sıcaklık aralığında kullanım sağlayan baz gres bileşiğini stabilize eder. Sentinel® Özel Sentetik Dişli Yağları, üstün film mukavemeti ve aşırı basınç özellikleri sağlamak için formüle edilmiş, çok amaçlı ve sürtünme, aşınma, sızma, köpük önleyici dişli yağlarıdır. Sentinel® Özel Sentetik Dişli Yağları, elde edilebilecek en yüksek derece olan FZG aşama 12’yi geçmektedir. Mahmuz, balıksırtı, spiral, konik ve hipoid dahil olmak üzere her türlü kapalı dişli mekanizmasında dolum yağlayıcıları olarak kullanılabilirler.
   
Sentinel SL-C Sentinel S-250
Sentinel SL-C, sıfırın altındaki çalışma koşullarında her gresleme aşaması için üstün bir grese yağıdır. Sentinel SL-C karışımlı sentetik gresi, -73˚C (-100˚F) sıcaklığa kadar standart yağlama ekipmanı kullanılarak etkili bir şekilde pompalamak için formüle edilmiştir. Sentinel SL-C gresi suya dayanıklıdır ve daha yüksek sıcaklıklarda aşınmanın önlenmesinde son derece etkilidir. Sentinel® Özel Sentetik Dişli Yağları, üstün film mukavemeti ve aşırı basınç özellikleri sağlamak için formüle edilmiş, çok amaçlı ve sürtünme, aşınma, sızma, köpük önleyici dişli yağlarıdır. Sentinel® Özel Sentetik Dişli Yağları, elde edilebilecek en yüksek derece olan FZG aşama 12’yi geçmektedir. Mahmuz, balıksırtı, spiral, konik ve hipoid dahil olmak üzere her türlü kapalı dişli mekanizmasında dolum yağlayıcıları olarak kullanılabilirler.
   
Sentinel SL-GRAPH GR #2 Sentinel S-75
Sentinel SL-Graph GR #2, yüksek kalitede bir tozla formüle edilmiş çok amaçlı bir sentetik baz yağdır. SL-GRAPH GR #2, geniş bir sıcaklık, basınç ve hız değişimi ile maksimum yağlama sağlar. SL-GRAPH GR #2, EP katkı maddeleri, pas ve korozyon önleyiciler ile güçlendirilmiştir. SL-GRAPH GR #2 karbonlaşmaz, kömürleşmez, donmaz veya yatakların bitmesine neden olmayacak şekilde formule edilmiştir. Aşınmayı azaltır ve sürtünme katsayısını düşürme özelliğine sahiptir. Ayrıca yatak ömrünü arttırır, bakım ve güç tüketimini azaltır. Sentinel® Özel Sentetik Dişli Yağları, üstün film mukavemeti ve aşırı basınç özellikleri sağlamak için formüle edilmiş, çok amaçlı ve sürtünme, aşınma, sızma, köpük önleyici dişli yağlarıdır. Sentinel® Özel Sentetik Dişli Yağları, elde edilebilecek en yüksek derece olan FZG aşama 12’yi geçmektedir. Mahmuz, balıksırtı, spiral, konik ve hipoid dahil olmak üzere her türlü kapalı dişli mekanizmasında dolum yağlayıcıları olarak kullanılabilirler.
   
Sentinel SL-HRPM Sentinel S-75/80
Sentinel SL-HRPM, endüstrinin en iyi, sahada kendini kanıtlamış, sentetik yüksek hızlı rulman gres yağıdır. SL-HRPM, tüm yatak hızlarında kullanım için çok kullanımlı tesis çapında uygulama için tasarlanmıştır. Çoğu fabrika operasyonunda bu yağ tüm aralığı kapsar. Uzun yağlama ömrü sağlayan ve bakım sıklığını azaltan üstün yüksek sıcaklık oksidasyon ve termal stabiliteye sahiptir. Sentinel SL-HRPM, stokları ve yağlama maliyetlerini azaltarak daha az aksama süresi ve düşük bakım maliyeti ile ekipman ömrünü uzatmaya yardımcı olan üstün yağlama koruması sağlar. Sentinel® Özel Sentetik Dişli Yağları, üstün film mukavemeti ve aşırı basınç özellikleri sağlamak için formüle edilmiş, çok amaçlı ve sürtünme, aşınma, sızma, köpük önleyici dişli yağlarıdır. Sentinel® Özel Sentetik Dişli Yağları, elde edilebilecek en yüksek derece olan FZG aşama 12’yi geçmektedir. Mahmuz, balıksırtı, spiral, konik ve hipoid dahil olmak üzere her türlü kapalı dişli mekanizmasında dolum yağlayıcıları olarak kullanılabilirler.
   
Sentinel SL-M1 Sentinel S-75/90
Sentinel SL-M1, aşınma önleyici ve aşırı basınç özelliklerinde optimum olanı elde etmek için molibden disülfür ile formüle edilmiştir. PH olarak pratikte nötrdür ve suya oldukça dayanıklıdır. Bu nedenle, sudan (sıcak veya soğuk), buhardan veya çoğu asit veya tuzdan etkilenmez. Ağır yatak yükleri SL-M1 ile tekrar hesaplandığında ve sınır yağlama meydana geldiğinde, molibden disülfid sürekli bir monomoleküler film oluşturmak için aktive edilir. Metal yüzeylerdeki bu film metal-metal temasına karşı direnç gösterir ve aşınmayı azaltır. Sentinel® Özel Sentetik Dişli Yağları, üstün film mukavemeti ve aşırı basınç özellikleri sağlamak için formüle edilmiş, çok amaçlı ve sürtünme, aşınma, sızma, köpük önleyici dişli yağlarıdır. Sentinel® Özel Sentetik Dişli Yağları, elde edilebilecek en yüksek derece olan FZG aşama 12’yi geçmektedir. Mahmuz, balıksırtı, spiral, konik ve hipoid dahil olmak üzere her türlü kapalı dişli mekanizmasında dolum yağlayıcıları olarak kullanılabilirler.
   
Sentinel SL-M2 Sentinel S-80
Sentinel SL-M2, aşınma önleyici ve aşırı basınç özelliklerinde optimum olanı elde etmek için molibden disülfür ile formüle edilmiştir. PH olarak pratikte nötrdür ve suya oldukça dayanıklıdır. Bu nedenle, sudan (sıcak veya soğuk), buhardan veya çoğu asit veya tuzdan etkilenmez. SL-M2 çalışma sıcaklığı -29 °C (-20 °F) ila 260 °C (500 °F) arasındadır. Ağır yatak yükleri SL-M2 ile karşılaştığında ve sınır yağlama gerçekleştiğinde, molibden disülfid sürekli bir monomoleküler film oluşturmak için aktive edilir. Metal yüzeylerdeki bu film, metal-metal temasına karşı direnç gösterir ve aşınmayı azaltır. Sentinel® Özel Sentetik Dişli Yağları, üstün film mukavemeti ve aşırı basınç özellikleri sağlamak için formüle edilmiş, çok amaçlı ve sürtünme, aşınma, sızma, köpük önleyici dişli yağlarıdır. Sentinel® Özel Sentetik Dişli Yağları, elde edilebilecek en yüksek derece olan FZG aşama 12’yi geçmektedir. Mahmuz, balıksırtı, spiral, konik ve hipoid dahil olmak üzere her türlü kapalı dişli mekanizmasında dolum yağlayıcıları olarak kullanılabilirler.
   
Sentinel SL-OG Sentinel S-80/90
Sentinel SL-OG, genel amaçlı açık dişli yağlama için tasarlanmış benzersiz bir sentetik metalik bileşiktir. Yüksek RPM’lerde bile sarkmasını önleyen yüksek yapışkanlık içeriğine sahiptir. Aşırı sıcaklıklara ve yakın hareketli parçaların aşırı basınçlarına dayanacak şekilde açık ve açık dişlilerde kalacak şekilde özel olarak formüle edilmiştir. SL-OG, -28 °C (-20 °F) ila 232 °C (450 °F) arasında termal bir menzile ve 150.000 psi’yi aşan bir EP değerine sahiptir. Sentinel SL-OG, sentetik taşıyıcısına yerleştirilmiş metalik partiküllere sahiptir ve renk bakımından bronzlaştırır ve daha fazla kaplama hareketi sağlar. Sentinel® Özel Sentetik Dişli Yağları, üstün film mukavemeti ve aşırı basınç özellikleri sağlamak için formüle edilmiş, çok amaçlı ve sürtünme, aşınma, sızma, köpük önleyici dişli yağlarıdır. Sentinel® Özel Sentetik Dişli Yağları, elde edilebilecek en yüksek derece olan FZG aşama 12’yi geçmektedir. Mahmuz, balıksırtı, spiral, konik ve hipoid dahil olmak üzere her türlü kapalı dişli mekanizmasında dolum yağlayıcıları olarak kullanılabilirler.
   
Sentinel SL-PTFE Sentinel S-90
Sentinel SL-PTFE, kayma ve ısı stabilitesi gerektiren uygulamalar için tasarlanmış, mikronize Politetrafloroetilen (PTFE) tozu ile formüle edilmiş çok amaçlı bir sentetik baz yağdır. SL-PTFE’nin benzersiz özellikleri, diğer yağlama katılarına göre belirgin avantajlar sağlar ve yüzeylerde daha fazla koruma sağlar. PTFE’nin mikron boyutundaki parçacıkları bir bariyer tabakası oluşturarak yağlanan yüzeylerde boşluk oluşturur ve böylece yüzeylerde daha fazla koruma sağlayan eşleşen yüzeyler arasındaki sürtünmeyi azaltır. Sentinel® Özel Sentetik Dişli Yağları, üstün film mukavemeti ve aşırı basınç özellikleri sağlamak için formüle edilmiş, çok amaçlı ve sürtünme, aşınma, sızma, köpük önleyici dişli yağlarıdır. Sentinel® Özel Sentetik Dişli Yağları, elde edilebilecek en yüksek derece olan FZG aşama 12’yi geçmektedir. Mahmuz, balıksırtı, spiral, konik ve hipoid dahil olmak üzere her türlü kapalı dişli mekanizmasında dolum yağlayıcıları olarak kullanılabilirler.
   
Sentinel SL-RCG Sentinel S-90/140
Sentinel SL-RCG, özel olarak formüle edilmiş ve çok amaçlı gres olarak çalışacak şekilde tasarlanan ve gresin kauçuk contalarla ve “O” halkalarla temas ettiğinde normal etkileri olmadığından kullanılmak üzere tasarlanmış kauçuk uyumlu bir gresdir. Sentinel® Özel Sentetik Dişli Yağları, üstün film mukavemeti ve aşırı basınç özellikleri sağlamak için formüle edilmiş, çok amaçlı ve sürtünme, aşınma, sızma, köpük önleyici dişli yağlarıdır. Sentinel® Özel Sentetik Dişli Yağları, elde edilebilecek en yüksek derece olan FZG aşama 12’yi geçmektedir. Mahmuz, balıksırtı, spiral, konik ve hipoid dahil olmak üzere her türlü kapalı dişli mekanizmasında dolum yağlayıcıları olarak kullanılabilirler.
   
Sentinel SL-SR-33 Sentinel S-Gear Oil Series
Sentinel SL-SR-33, aşırı kimyasal altında çalışan tüm yatak tipleri için tamamen sentetik çözücü direnç gres yağıdır. Gazyağı, nafta, perkloretilen, mineral yağlar ve her tür hidrokarbon çözücüye karşı tamamen dirençlidir. Karbon tetraklorür, ksilene karşı iyi koruma sağlar. Pas ve oksidasyon koruyucu film ile kullanılabilir. Birçok kimya endüstrisinde kullanıma uygundur. Sentinel® Özel Sentetik Dişli Yağları, üstün film mukavemeti ve aşırı basınç özellikleri sağlamak için formüle edilmiş, çok amaçlı, özel olarak bileşik dişli yağlayıcısıdır. Sentinel® Özel Sentetik Dişli Yağları, elde edilebilecek en yüksek derece olan FZG aşama 12’yi geçmektedir. Mahmuz, balıksırtı, spiral, konik ve hipoid dahil olmak üzere her türlü kapalı dişli mekanizmasında dolum yağlayıcıları olarak kullanılabilirler.
   
Sentinel SL-VSG #2 Sentinel S-WGO 1000
Sentinel SL-VSG #2, sertleşmeyen nem bariyeri sağlayan bir valf kayganlaştırıcı ve sızdırmazlık maddesi olarak tasarlanmış, yağ gibi bir silikon macundur. Bu yağlayıcı, tıkama vanalarında, sürgülü vanalarda, dairesel vanalarda, kelebek vanalarda, otomatik vanalarda, kauçuk ve plastik O-ringlerde kullanılabilir. Yıkama ve zorlu ortamlara maruz kalan vakum ve basınç sistemlerinin (özellikle dış mekanda) ekipmanlarının kapatılmasını, elektrikli ekipmanlarda kısa devre kapları için süspansiyon ortamı sağlamaktadır. S-WGO Serisi, orta ve ağır yüklü endüstriyel dişliler ve yatakları korumak için formüle edilmiş, sentetik, çok amaçlı, özel olarak birleştirilmiş molibden disülfür sonsuz dişli yağıdır. S-WGO Serisi mükemmel aşınma önleyici ve yük taşıma yeteneği, ayrıca güçlü pas önleme, sarı metal koruma ve sökülme performansı sağlar.
   
Sentinel SL-WPG Sentinel S-WGO 150
Sentinel SL-WPG, yağlamanın her aşaması için olağanüstü sentetik yağlama yağıdır. Performansı, bu tür uygulamalarla kesinlikle sınırlı olmamakla birlikte, su temasında istisnaidir. Yüksek devirlere maruz kalsalar bile kaynar sulara ve 204 °C (400 °F) altındaki aşırı sıcaklıklara kadar kullanılabilir. SL-WPG üstün mukavemete sahiptir ve ağır gövdelidir; sert bir şekilde metal yüzeylere yapışır. Vurup dökülmeyecek, çözünmeyecek veya erimeyecek özelliklere sahiptir. S-WGO Serisi, orta ve ağır yüklü endüstriyel dişliler ve yatakları korumak için formüle edilmiş, sentetik, çok amaçlı, özel olarak birleştirilmiş molibden disülfür sonsuz dişli yağıdır. S-WGO Serisi mükemmel aşınma önleyici ve yük taşıma yeteneği, ayrıca güçlü pas önleme, sarı metal koruma ve sökülme performansı sağlar.
   
Sentinel BIOSYN 600 G Sentinel S-WGO 220
Sentinel BIOSYN® grease serisi, biyolojik olarak doğada çözülebilen bir yağ ailesidir. sentinel tarafından çevreye duyarlı olarak formule edilmiştir. Doğal yem stoklarından elde edilen organik yağ asitlerine ve yağlama, stabilite ve korozyona karşı direnç sağlayan katkı maddelerine dayanmaktadır. S-WGO Serisi, orta ve ağır yüklü endüstriyel dişliler ve yatakları korumak için formüle edilmiş, sentetik, çok amaçlı, özel olarak birleştirilmiş molibden disülfür sonsuz dişli yağıdır. S-WGO Serisi mükemmel aşınma önleyici ve yük taşıma yeteneği, ayrıca güçlü pas önleme, sarı metal koruma ve sökülme performansı sağlar.
   
Sentinel SG 500 HT Sentinel S-WGO 460
Sentinel HT yüksek sıcaklıklara uyumlu gresleri, kolloidal bir süspansiyonda alt mikron partiküllerinde çeşitli metaliklerle bileşik haline getirilmiş yüksek oranda rafine, sentetik olarak takviye edilmiş akışkanlardan oluşur ve daha sonra en iyi sıvılaştırıcılar ile katı yağ haline getirilir. Sentinel’in HT gresleri kaymaya karşı dayanıklıdır. Suya ve neme karşı mükemmel dirence sahiptir. Sentinel’in yüksek sıcaklık gresleri, ağır yükler altında mükemmel yağlama ve aşınma koruması sağlamak için mükemmel tutuş ve direnç ile yüksek sıcaklık bozulmasına karşı koruma sağlar. S-WGO Serisi, orta ve ağır yüklü endüstriyel dişliler ve yatakları korumak için formüle edilmiş, sentetik, çok amaçlı, özel olarak birleştirilmiş molibden disülfür sonsuz dişli yağıdır. S-WGO Serisi mükemmel aşınma önleyici ve yük taşıma yeteneği, ayrıca güçlü pas önleme, sarı metal koruma ve sökülme performansı sağlar.
   
Sentinel SL-NT HIG Sentinel S-WGO 460
Sentinel HIG serisi, USDF’nin yetkisi altındaki gıda tesislerinde kullanım için NSF tarafından H-1 gresi olarak yetkilendirilmiştir. Gıda işlemcileri artık HACCP (Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktası) ve GMP (İyi Üretim Süreci) gıda güvenliği hedeflerini etkin bir şekilde gerçekleştirebilir. Bu FDA uyumlu (başlık 21, CFR.178.3570) gres sadece diğer gıda sınıfı yağları değil, kritik alanlarda geleneksel yağlardan daha iyi performans gösterir. Gıda işleme tesislerinde kullanım için uygundur. S-WGO Serisi, orta ve ağır yüklü endüstriyel dişliler ve yatakları korumak için formüle edilmiş, sentetik, çok amaçlı, özel olarak birleştirilmiş molibden disülfür sonsuz dişli yağıdır. S-WGO Serisi mükemmel aşınma önleyici ve yük taşıma yeteneği, ayrıca güçlü pas önleme, sarı metal koruma ve sökülme performansı sağlar.
   
Sentinel SL-NT HIG #1.5 Sentinel S-WGO Series
Sentinel HIG serisi, USDF’nin yetkisi altındaki gıda tesislerinde kullanım için NSF tarafından H-1 gresi olarak yetkilendirilmiştir. Gıda işlemcileri artık HACCP (Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktası) ve GMP (İyi Üretim Süreci) gıda güvenliği hedeflerini etkin bir şekilde gerçekleştirebilir. Bu FDA uyumlu (başlık 21, CFR.178.3570) gres sadece diğer gıda sınıfı yağları değil, kritik alanlarda geleneksel yağlardan daha iyi performans gösterir. Gıda işleme tesislerinde kullanım için uygundur. S-WGO Serisi, orta ve ağır yüklü endüstriyel dişliler ve yatakları korumak için formüle edilmiş, sentetik, çok amaçlı, özel olarak birleştirilmiş molibden disülfür sonsuz dişli yağıdır. S-WGO Serisi, mükemmel pas önleme ve yük taşıma yeteneği, ayrıca güçlü pas önleme, sarı metal koruma ve sökülme performansı sağlar. S-WGO Serisi, mevcut tüm dişli yağlama maddelerinin FZG yük taşıma gereksinimlerini ve Four Ball Wear spesifikasyonlarını aşıyor.
   
Sentinel SL-NT-C Sentinel SC-GBO
Sentinel SL-NT-C, iyi bilinen gıda sınıfı yağlayıcılar ailesinin en yeni üyesidir. SL-NT-C çok amaçlı sentetik, aşırı düşük sıcaklık, toksik olmayan, su beyazı, tatsız ve kokusuz bir yağdır. SL-NT-C, oldukça düşük viskoziteli bir polialfaolefin (PAO) bazlı sıvı kullanan sentetik olarak kalınlaştırılmış bir yağdır. SL-NT-C, FDA yönetmelikleri, CFR 178.3570 ile uyumludur ve gıda işleme tesislerinde kullanılmak üzere NSF’ye kayıtlıdır. Sentinel’in SC-GBO Karışımlı Sentetik Metalik dişli yağı, sıfırın altındaki koşullarda çalışan her türlü dişli kutusunun gereksinimlerini karşılamak için formüle edilmiştir. SC-GBO’nun yüksek film mukavemeti ve kaplama özellikleri, tüm dişlilerde ve yataklarda, neredeyse tüm koşullarda metal temasını ve aynı zamanda pas ve korozyonu engelleyen, sürekli metalik yağlama filmi oluşturur.
   
Sentinel SL-NT-HT-2 Sentinel Spindle H
Sentinel SL-NT-HT-2, gıda, kozmetik ve eczacılık endüstrisinin gereksinimlerini karşılamak için özel olarak tasarlanmış ikinci nesil yüksek performanslı sentetik yağlayıcıların bir parçasıdır. Yağlama arasındaki süreleri uzatma eğilimindeki artış, gres performans servisine katı talepler getirir. Aşırı sıcaklıklar, şok yükleri, titreşim ve su ile yıkama koşulları bu taleplere eklenir. SL-NT-HT-2, yüksek derecede termal kararlı bir sentetik baz sıvı kullanan ağır, sentetik olarak kalınlaşmış bir yağdır. Ağ