Klüber Montaj Pastaları

Klüberpaste Hel 46 – 450 Ve Klüberpaste Uh1 96 – 402 Ürünleri Bahsetmekte Olduğumuz Yüksek Sıcaklık Özelliklerine Uygundurlar.

 

Zorlu üretim koşulları makine ve ekipmanlarınızı olumsuz etkileyerek aşındırma korozyonu, kesintili kayma ya da kaynama sonuçlarına yol açan ve maliyetli onarımlara neden olan ciddi aşınmalara neden olabilir. Bu sorunlarla Klüber Lubrication montaj pastalarıyla mücadele edebilirsiniz. Pastalarımız, en zorlu koşullarda bile güvenilir ve verimli koruma sağlayarak ekipmanlarınızın ömrünü uzatmaya yardımcı olur.

Ayrıca gıda güvenliğini gereksinimlerin de karşılaşılandığı zaman yüksek sıcaklıklarda ve özel pastalarında bulunmaktadır. Dış ortamlara uygulamaları gereken korozyonlara karşı koruma sağlanması bakımından hızlı bir şekilde biyo çözünürlüğe sahip olan özel pastaları denemelisiniz. Yağlama ve montaj pastlarında ki birden fazla kilitleme tertibatı ile beraber kılavuzların sıkma ve kalın bağlantılarını yağlanmasına makinaların ve ekipmanların da çalışma sıraların da geliştirilmeleri için uygundur.

 


 

Yüksek Sıcaklık Montaj Pastaları

 

Birden fazla yağ ürünleri yüksek sıcaklıklar da limitlerine ulaşmaktadırlar. Özel bir montaj pastaların sıcaklık limitleri yaklaşık 1.200°C kadar olan bir sıcaklıklara dayanıklılık bir yağlama filmleri sağlamaktadır. Bu sıcaklık limitinde ki pastaların sıvı bileşenleri ise 200°C'de ekipmanların yaratmakta olduğu sürtünme en düşük seviyeye çekmek için kuru yağ filmlerine bakarak tortusuz bir şekilde buharlaşmaktadır. Montaj pastaların aynı zamanda bağlantıların da kolay bir sökülmeyi de sağlayacaktır.

 


 

Vida ve Civatalarda Yağlama ve Montaj Pastaları

 

Vida dişlerinde kolay bir şekilde sıkılmalarına sağlanmasında düşük bir sürtünme değerleri gerekmektedir. Özel pastaların da vida bağlantıların da otomotiv sektöründe ki turbo şarjların durumların da olduğu bakımından aşırı bir ısıl işlemlerin de maruz kalmaktadır. Düzgün montaj ve demontajlı için tutarlı bir gücü etkinleştirmek bakımından yüksek kaliteli ürün yelpazelerin de gıda işlemlerin de içecek ve ilaç sektörleri için özel bir NSF H1 tescilli pastaları içermektedir.